tirsdag 20. oktober 2009

Er så sint og lei meg

Hadde i går besøk av min lokalavis som skulle lage en presentasjon av min butikk. Journalisten som kom var en eldre mann som definitivt ikke hadde sans for interiør. Det er helt greit jeg ligger ikke veldig sentralt,men å bruke ord som avsidsliggende,langt fra allfarvei,ikke lett å finne fram hele 8 ganger er ikke ord man bruker når en skal representere en butikk. Blei utrolig sint og lei meg da jeg leste dette i dag. Dårlige bilder tok han også. Har fått flere telefoner i dag hvor folk har reagert på omtalen, og at han ikke har kunnet se det flotte stedet og beliggenheten hvor butikken ligger.Veldig synd! Tror ikke det er nevnt et positivt ord. Er det ikke mye koseligere med små intime landlige butikker enn store shopping sentere? Det syntes ivertfall jeg!
Ønsker dere alle en god dag:)9 kommentarer:

 1. OHHH! you're right! the photos are not that good!! and i'm sure they do not show the beauty of it! but... don't worry! be happy! maybe next time it'll look marvellous. have a good day,
  Rosa

  SvarSlett
 2. Så teit! avisa har altså sent feil mann ut på oppdrag.
  Eg vil veldig gjerne finne butikken din, viss me reiser den veien.
  Goklem fra Mira.

  SvarSlett
 3. Men nå ble jeg virkelig lei meg på dine vegne...
  skulle ikke han selge da??

  uff stakkars deg...
  det er jo akkurat slike butikker jeg liker...

  Håper du får tilbud om en annen som kan lage en bedre repotage...


  Klemmer fra kerstin

  SvarSlett
 4. HEI..... FY F.. JA JEG HADDE EKSPLODERT AV SINNE , DET MÅ DA VÄRE MÅTE PÅ DÅRLIG JOBB PÅ DENNE KAREN, PÅ TIDE HAN FINNER SEG EN NY JOBB. JEG HADDE RINGT REDAKTÖREN FOR DENNE AVISEN OG VIRKELIG SAGT HVA JEG MENER + ATT JEG HADDE SKREVET ENN INNLEGG SJÖL OM BUTIKKEN.GÅKKE ANN Å TRÅKKE PÅ FOLK SLIK, JA SOM DU FORSTÅR SÅ OPPRÖRTE DETTE MEG GRENSELÖS.LEGGER MEG SOM FÖLGER HVIS OK FOR DEG. .
  STÅ PÅ ....IKKE LA NOEN TRÅKKE PÅ DEG SOM JEG SYNS DENNE GUBBEN HAR GJORT.

  KLEM BELLA

  SvarSlett
 5. Hei Bente!

  Jeg ser i dagens avis at du og jeg har to vidt forskjellige journalister. (Min bok - og musikalen den bygger på er omtalt to sider før - og "min journalist" er helt klart av en annen kaliber enn du ble tildelt... Jeg følte allikevel ikke at artikkelen var så negativ som du selv føler... - og nå fikk jeg se bilde av både deg og butikken! Jeg kommer etterhvert!! Lykke til videre! Klem til deg.

  SvarSlett
 6. Kjære deg,sånt må du bare ikke finne deg i....
  til en annen gang,må du be om å se det hele på forhånd ;))
  Men hadde det vært meg ja da hadde jeg gitt beskjed,1000% så trist for deg,det går rett og lett ikke ann !
  Det skulle jo begynt noe slik ;Duften av natur omringer meg da jeg går ut av bilen på den koselige gårdsplassen,I dag skal jeg besøke en dame som har sin egen lille gårdsbutikk med de deiligste saker,og her må det jo være alt det hjerte kan begjære,leverandører fra inn og uutland fuller dette landlige stedet opp av ting i den landlige stil...osv...og til slutt skulle det stått : Har dere ikke tatt turen ennå så anbefaler jeg dere på det sterkeste å ta turen til denne vakre plassen ;))
  klem fra meg

  SvarSlett
 7. Hei igjen! Flott at du fikk snakket med redaktøren! Nå går det bare oppover og din vei, vet du! Takker for kjempehyggelig innlegg hos meg! Håper dagen din er bedre i dag! Klem!

  SvarSlett
 8. Huff, det var leit.
  Ikke lett å klage i ettertid heller, men gjør det uansett.

  SvarSlett
 9. Hei Bente.

  Dette var ordentlig leit å lese. Håper avisen retter opp denne store feilen. Det skulle bare mangle om de ikke skulle det. Lykke til videre.

  VH Lisa

  SvarSlett