torsdag 4. mars 2010

Spiseplassen

Hiver meg på utfordringen fra Nib og viser dere spiseplassen vår. Kjøkkenet hos oss er husets hjerte, det er der vi tilbringer mesteparten av tida. Det er også der jeg trives best med stor plass, en deilig peis og en nydelig utsikt. Kjøkkenbordet er fra Danmark, det er 2.40 langt og kan bli en meter lengre om vi setter inn 2 stk plater. Veier hele 125 kg, så det er ikke lett å få flytta på. Kjøkkensofaen er Svensk og stolene er litt herfra og derfra. Liker godt å blande inn forskjellige typer stoler.


Har fått inn litt varer fra Jeanne d'Arc deriblant nydelige påskeegg som jeg bare måtte ha. Kanskje litt tidlig, men vakre er de ivertfall. Elsker som sagt gamle tekstiler og bruker derfor gamle laken som duker.


Ja Ja, her var vår spiseplass. Noen flere som henger seg på??
Ønsker dere alle en riktig fin fredag:)


Mange klemmer fra Bente:)


13 kommentarer:

 1. Jeg bøyer meg i støvet, helt nydelig..Jeg tittet nøye på alle detaljer, var så mye lekkert. Og de veggene, utrolig vakre..Klems

  SvarSlett
 2. Hei Bente.
  Så vakkert, lekreste jeg har sett. Takk for herlig insperasjon. Sees snart.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 3. GORGEOUS PHOTOS!
  TAKE CARE,
  ROSA

  SvarSlett
 4. Heisann, tusen takk for hilsen på bloggen. Kjekt at du stakk innom. Er så heldig at min mormor heter Othilie, og får jeg en datter en dag, så skal hun få det navnet også. Nydelig!
  Ha en fin dag. Nå skal jeg kose meg med bloggen din!

  SvarSlett
 5. Hei Bente.

  Takk:O) God helg til deg og dine også :o)
  Kjempe koselig spisestue. Tømmer er så koselig. Liker at ikke alt er hvitt :o) Lekkert det, men det blir liksom varmere med litt farger:o)
  Vi snakkes.

  Cos Lisa

  SvarSlett
 6. Oj, så mye fint du viser. Takk for besøket hos meg. Heldiggris som akkurat har vært i Danmark....flotte bilder og gjett om jeg tar en tur snart. Ha en strålende fin helg og til deg kommer jeg innom igjen.
  Klem fra Hanna

  SvarSlett
 7. Dødslekkert!!! Nydelige rustikke vegger!!!! Lykke til i utfordringen/konkurransen!

  SvarSlett
 8. Oi, ja det må vel kalles en herskapelig spiseplass! Utrolig flott var det! Liker så godt tømmerveggene deres. Vakre møbler også. Vi bor også i et gammelt hus, over 100 år gammelt. Har endel tømmervegger her også, er så glad i de!! :) Skjønne bilder du har tatt!

  SvarSlett
 9. Den fineste spiseplassen jeg har sett:-) Blir ikke overrasket om du vinner:-) Skulle gjerne hatt de tømmerveggene der. Lurer på å slenge meg på konkurransen, men kan ikke slå den der tror jeg.Er helt fersk i denne blogg verden, men gleder meg til å få fart på bloggingen etterhvert, må jo starte et sted.

  Lykke til da:-) Hilsen ella bella heiemen

  SvarSlett
 10. Ps: Har forresten lik lampe som deg på kjøkkenet mitt:-) Ikke over spiseplassen da:-))

  SvarSlett
 11. Hei!
  Kom inn i bloggen via ditt bilde på Nib. Og for et koselig sted å komme! Og så har du butikk i Stavern. Jeg bor ikke så langt unna, så nå ble jeg veldig nyskjerrig. Er det du som har den gårdsbutikken ved den campingplassen?? Eller er det enda en skjønn butikk (din) å oppdage der borte på den kanten??

  Nydelig blogg og KJØKKEN har du også!
  Hilsen fra Liv ;O)

  SvarSlett
 12. Hei på deg.
  Kjøkkenet ditt er jo bare så nyyydelig.Eggene var også veldig bedårende.Jobber ganske mye til åpning av butikken.Ja da er det slutt på late helger for oss begge. Drar til Helsigør til fredag og blir der noen dager. Lørdag håper jeg å finne noe spennende på Bror og Søster.Lurte litt om du har noe tips om noe som skjer på søndag? Håper det er litt mer vår der.Klem fra meg

  SvarSlett
 13. Så utruleg kosleg du hadde det hos deg,her må eg koma tilbake.Linkar til deg eg:)
  Ha ein fin dag!

  SvarSlett