tirsdag 16. mars 2010

Sommerminner

Trengte virkelig å mimre litt i dag, ser så fram i mot vår og sommer.
Dette er bilder fra hagen vår, har selsagt noen tablåer der også. Mitt største ønske for sommeren er en veranda, hvitt stakitt gjerde rundt huset og et lite drivhus. Ikke småtteri skjønner du...men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.Dette er også noe jeg ser fram til, så deilig å henge ut vasken igjen.....
Dette huset trenger nok også å bli byttet ut i år, begynner og bli ganske velbrukt, men det er vel det de trives best i.Tenk nå skal jeg snart få sitte her eller kose meg i hengekøya ved siden av.

Må bare også få vise dere denne flotte franske trilla som jeg har kjøpt på den Røde Lade i Danmark. Den bor inne om vinteren men står under epletreet mitt på sommeren. Gleder meg, måtte bare mimre litt. Tror nok det er flere med meg som gleder seg og mimrer litt nå om dagen...
Ha en vidunderlig flott uke alle sammen:)
11 kommentarer:

 1. Hei Bente. Skjønner deg godt jeg, venter veldig jeg og. Herlige bilder,snakkes.
  klem Kristin

  SvarSlett
 2. Hei Bente...
  Så herlige sommerbilder du viser ♥ virkelig vakkert... Den klessnora er bare sommer, så deilig bilde. Herlig den franske vognen du har fått tak i også.... Ha en fortsatt flott kveld. Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Herlige bilder :))
  Blir glad av å se på dem.. Åhh som jeg gleder meg til sommeren !!

  Klem,Kari

  SvarSlett
 4. Åhhhhh,for noen nydelige bilder.......kjenner jeg gleder meg til både klesvask og planting av sommerblomster.......men det blir en stund til.....her laver snøen ned,som om det skulle være julestemning man var ute etter !!!

  SvarSlett
 5. Hei :)

  Så koselige bilder :)
  Lengter etter sånn jeg også !

  Lykke til med oppakking av varer da.

  Klem Siw

  SvarSlett
 6. ÅÅÅ nå drømte jeg meg virkelig bort her hos deg.. så herlige bilder... likte så godt klesvasken som hang ute...

  klem kerstin

  SvarSlett
 7. Ja, åååh, for noen herlige bilder. Dette er slike ting som får det til å krible litt ekstra i kroppen! Nå nærmer det seg vår...endelig!! Jeg benytter også anledningen til å takke deg for alle oppmuntrende kommentarer og alle lykkeønskninger i forkant av lansering og musikal! I dag skal jeg møte "ekte" krimforfattere - og DET gleder jeg meg til!! Ha en strålende dag! Klem (Ps.Jeg likte også veldig godt den klesvasken som hang ute... forfatterens hode begynte å surre, da..;-))

  SvarSlett
 8. Härliga bilder som får en att längta till sommaren! Vårkramar till dig! Therese

  SvarSlett
 9. Hei Bente.

  Sååååå herlig. Ja nå begynner jeg å lengte også. Spessielt i dag da alt har vært grått og trist. I dag har jeg vært å kjøpt dukker til klærene mine.
  Gleder meg til resten kommer :o)
  Ha en super helg:o)

  Cos Lisa

  SvarSlett
 10. Vilken fin blogg jag hittade här hos dig. Så vackra bilder!
  Hoppas att du får en skön helg!
  Kram

  SvarSlett
 11. Hei Bente
  Å sånn jeg lengter etter våren.Fikk en liten smak i Helsingør. Koste meg veldig.Fikk mange fine ideer. Vet ikke helt om jeg blir ferdig til åpning,men sånn er det hver gang. Fikk en ide her en natt og da måtte alt ut av et rom.Så blir det plass til mer klær.God helg til deg.
  Klem fra Reidun

  SvarSlett