tirsdag 25. mai 2010

En fantastisk flott helg

Har hatt en knallfin helg. Den har jeg nemlig tilbrakt i Danmark, på Ledreborg slot. Livsstilsmessen som hver pinse arrangeres på Ledreborg slot er en fantastisk flott opplevelse. Stemningen i parken er bare helt utrolig, mange fine stands og masse lekkert å se på. Syntes det var mange nydelige blomster der i år, alt fra lavendeler på stamme til nostalgiske roser,små violer og vakre pioner..
Her er porten inn til parken, velkommen inn ...Mange mange flere bilder er tatt og flere kommer nok ved en senere anledning.
Messen er absolutt verdt et besøk....Var også innom Rikke på Honning og Flora, derfra kommer neste innlegg. Ha en flott Tirsdagskveld, vi iler avsted til fotballkamper...hektisk,neida......


7 kommentarer:

 1. hei.
  åååå helleli..der skulle jeg gjerne ha vært,så mye fint der var,
  tenker du koset deg masse.
  deilig med sånne helger,gleder meg til flere bilder,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. ÅÅÅ for en opplevelse da.. skjønne bilder...
  sikkert såååå masse fint...

  SvarSlett
 3. Der skulle jeg gjerne ha vært...nydelige bilder!

  SvarSlett
 4. Hei Bente.

  Så koselig at du har hatt en fin tur.Nå er batteriene godt ladet for sommeren tenker jeg :O)
  Skal vurdere å ta meg en tur neste pinse :O)
  Det ser bare så flott ut.
  Gleder meg til å åpne i dag jeg også. Deilig med lang helg, men ble veldig innspirert av ditt innlegg. Så nå skal jeg inn for å gjøre om :O)
  Ha en super dag.
  Vi prekæs.

  Cos Lisa

  SvarSlett
 5. Ja hva skal man si ? .....Oj oj oj så lekkert. Tenker du har kost deg.

  SvarSlett
 6. Selvsagt er det lov å spørre...men jeg er veldig hemmelighetsfull når det gjelder navnet på forhandlerne mine *smiler* Jeg synes nemlig det er så kjedelig at de fleste interiørbutikker har så mange av de samme varene!! Min lillesøster og min svoger er ofte i utlandet og ordner kontakter for meg med bitte bitte små forhandlere, på den måten får jeg tak i ting som ikke alle har.Det er litt av morroa for meg.Blir litt ekstra styr når det skal sendes fra utlandet selvsagt, men det er veldig gøy også.

  SvarSlett
 7. Hei hei! Så artig å se dine bilder fra messen. Jeg bvar jo også der... Fant et par kjempefine vinduer, men jammen var dem ikke holdt av til norske Bente... Går ut i fra at det var deg :o) Heldig du!!
  Tenkte på en ting... Hadde vært kult å samlet en busslast med bloggere og dratt ned i pinsen neste år. Tenk for et bloggtreff dette ville blitt!! *sukk*
  Vi koste oss så veldig her nede vi, og ville jo knapt reise hjem igjen!
  Klem fra Kjersti

  SvarSlett