onsdag 8. september 2010

Litt fra mitt hjem

Hjemme med syke barn er jeg nok ikke den eneste som er om dagen. Det er vel noe som "går" hører jeg og sitter her med en sønn som er slapp, sliten og veldig varm. Så mens han koser seg med tegnefilm sitter jeg her litt og blogger. Det har det jo heller ikke blitt så mye tid til i sommer. Har kost meg litt inne om dagen og puslet litt her og der. Tenkte vise dere litt bilder fra hjemmet mitt, som sagt er jeg langt unna å bli årets mest inspirerende hjem. Er veldig glad i lyse farger, men er vel kanskje ikke den eneste som synes at det ble litt for hvitt?? Hva synes egentlig dere? Her har jeg vært i låven og tatt inn et gammelt traktor skilt, mannen min bare kikket på meg og humret..... Her kommer det noen kjøkkenbilder.
Kjøkkenbordet mitt i dag, må nok ut og plukke inn litt blomster ser jeg...Her henger gamle kjøkken redskaper, samt litt urter og krydderier...

Boken her er jeg veldig glad i, mange flotte bilder og ideer. Et must for alle med bakerovn og det er jeg jo så heldig å ha.....

En liten titt også inn i stua.......


Til slutt vil jeg bare vise dere det flott skjermbrettet jeg fant på et loppemarked tidligere i sommer. Tenkte det skulle ut i bryggerhuset, der har jo min datter innredet seg et flott oppholdsrom. Skal nok vise dere også det litt senere, må bare få malet gangen ferdig.


Nei, nå skal jeg titte litt inn til dere, så ha en riktig fin onsdagskveld:)


11 kommentarer:

 1. Hei Bente, takk for den koselige hilsenen du la igjen til meg! Det er så hyggelig når noen du ser opp til gleder seg på ens vegne. Det kjennes litt ekstra godt da. Ja jeg kan jo egentlig ikke tro noe av det som skjer. Det er litt uvirkelig, men også enormt moro :)

  Du har det flott du, og jeg ser på hjemmet ditt i bladet rett som det er. Jo du har helt rett, jeg hengte meg på den lyuse bølgen men nå er det nok for min del. For mye hvitt får tærne til å krølle seg og jeg prøver nå å få inn mer varme og kontraster. Men synes du har en fin balanse, og det er ekstra fint i stua di med veggen tre med innslag av murstein. Det bryter fint med resten av huset ! Tøft traktorskilt, hihi, ikke rart mennene bare rister på hodet og flirer av oss. Vi er en liten "rar" gjeng vi Interiørdamer ;)

  Ha en hyggelig høstkveld,
  Aina

  SvarSlett
 2. Hei Bente, så fint da. Lite blogging på meg også, akkurat kommet hjem fra 3 årslag, herlig. Snakkes.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Nydelig kjøkken du har.
  Likte traktorskilte jeg også.
  Norges mest inspirerendes hjem,innspirerte ikke meg iallefall. Så mere ut som en bruktbutikk hvor alt var malt hvit i stedet for et hjem.
  God bedring til sønnen din
  Klem

  SvarSlett
 4. Heisan Bente..

  du har et alldeles nydelig hjem.. de gamle tømmerveggene og den rustikke steinen er så fin kontrast til det hvite og alle de gamle tingene...

  dette går rett hjem hos meg...

  Og skjermbrettet var nydelig..

  Ønsker deg en fin dag..

  klememr =)

  SvarSlett
 5. Hei.
  Koselig med komentar fra deg!!
  Det setter jeg stor pris på!:)

  ja høsten har kommet så feber,slapphet og forkjølelse er nok ikke til å unngå nei.
  Vakkert hjem du har! God bedring til den lille.

  SvarSlett
 6. Hei Bente.

  Huff det er ikke koselig med syke barn. Sender han gode tanker om at han blir snart frisk :O)
  Ille koselig og morsomt med traktor skilt :O)
  Vi har nok ikke noe av dette derssverre. Da alt av verdier er brent opp for lenge siden ( til Ellen og Kristins store fortvilelse).
  Liker hjemmet ditt ille godt. Er glad i det naturlige i det hvite, det blir liksom litt mere liv og røre .O)
  Så jeg er helt enig i at det blir altfor hvitt FOR MEG også :O)
  Heldighvis at vi ikke er like alle sammen da hadde det blitt veldig kjedelig .O)

  Håper du får en fin helg og at pjokken snart blir frisk.
  Og at gubben snart er ferdig med høstomma .O)
  Vi prekæs.

  Cos Lisa

  SvarSlett
 7. Hei Bente
  Takk for hyggelig kommentar fra deg. Her er det også travle dager med Danmarkstur og bokutgivelse, men nå er jeg tilbake i bloggverden igjen. Jeg kjenner som deg at blogging kan spise litt mye av tiden min, men det er jo så hyggelig å har kontakt med alle koselige blogg danmer der ute. God bedrinbg til sønnen din.
  God uke til deg.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 8. Hei Bente! Takk for hilsen hos meg! For et nydelig kjøkken du har!! Helt utrolig.... og så heldig du er som har en egen bakerovn... Håper baskeluskene forsvinner fra guttebarnet snart. Det er mye av dem ute og går nå om dagen... er selv på bedringens vei nå, heldigvis - men koser meg som du kunne lese på bloggen min, med blogging, lesing, skriving og andre kreative ting - så sant hodet og kroppen orker... Plutselig er det full hverdag igjen... Ønsker deg fine septemberdager! Klem!

  SvarSlett
 9. God bedring til den lille syke!Jeg er enig med deg i at det kan bli litt for hvitt noen ganger. Det må litt kontreaster til for å få litt "spenning" i interiøret. Traktorskiltet ditt var supergod ide, men jeg skjønner jo at man må forvente litt humring fra det annet kjønn, hehe.Ikke lett å forstå seg på damene som drar inn alle slags gamle ting for tiden...

  SvarSlett
 10. Hei :)
  Så koselige bilder fra hjemmet ditt!
  Alt trenger ikke være hvitt nei...
  Jeg har vel litt for mye,må sjerpe meg litt!!
  For er veldig glad i brunfarger også..

  Ønsker deg og dine en fin fin uke.
  Klem Siw

  SvarSlett
 11. Så mycket fint du har här hos dig!

  SvarSlett