tirsdag 10. januar 2012

Nytt år

Håper dere har hatt en like koselig jul og en like flott start på det nye året som jeg har hatt..
Gleder meg veldig til en ny sesong starter og det gjør den fortere enn fortest..Imorgen reiser jeg og Kristin 
med bloggen http://hellek-kristin.blogspot.com/ en tur til Danmark på messen i Herning..Veldig spent på hva som venter oss der..Hva blir trenden fremover egentlig? Hva ønsker dere kunder dere, her i butikken? Ønsker veldig en tilbakemelding, da jeg stadig er på leting etter nye leverandører..Men Jeanne d'Arc svikter oss aldri..Ta en titt på det nye som kommer,gå gjerne inn på siden deres og nyt synet av masse hærlige produkter...Der skal det bestilles en hel del:):)


Da skal kofferten pakkes og det skal planlegges en del innkjøp før en reiser...Veldig greit å ha tittet litt før en kommer dit..Juhuu,gleder meg..Takker nye følgere og alle som legger igjen hilsner her og på Facebooken..
Jeg vil nok bruke Facebook også en del når varene begynner å komme inn igjen ..Venter bla,inn nydelige jakker fra Cream om 10-14 dager..Disse kan bestilles da det allerede er stor etterspørsel etter dem...


                                 ØNSKER ALLE EN FORTSATT GOD DAG:)

4 kommentarer:

 1. Hei hei, gleder meg vilt... sees i morgen. Klem

  SvarSlett
 2. Åååå det hørtes utrolig spennende ut Bente, riktig god tur:)
  Gleder meg til å se hva dere finner. Håper på et innlegg med minner fra turen og kanskje en snik titt på hva som kommer til våren.

  Lun klem fra Nina :)

  SvarSlett
 3. Gleder meg og se så mye fint..God tur of kose dere masse på messe:)klem

  SvarSlett
 4. Så masse fint! Kos dere masse:) Klem Kristin

  SvarSlett