tirsdag 5. juni 2012

Litt nytt herfra

 Ja dette var lenge siden ...Desverre har ikke blogging vært prioritert her på en stund, men har vel fått høre at det var på tide med et innlegg..Godt at det er noen som sparker meg litt igang igjen...Tusen takk ninagull.blogspot.no Masse har skjedd både i butikken og på privaten...Her er det kommet ca 55 lam, ikke sikker da telling er vanskelig så lenge de går ute..Alle skal snart merkes så da finner vi ut av det..Lille Jacob er blitt en av oss da mamman ikke ville ta seg av han mere..Skal nok vise dere bilder av han senere..I butikken går det så det suser, veldig hyggelig med masse besøk..Nye varer fra Chic Antique og Bloomingville er på plass og masse ventes fra Madam Stoltz..
Har også en del sommerklær fra Tina Wodstrup og Cream, samt noen sommerkjoler fra Miel (Chic Antique sin kolleksjon). Åpningstidene frem til 19 Juni er fortsatt Lørdag 11-16 Søndag 12-16...Deretter vil det være åpent alle dager utenom Mandag..Denne dagen vil det være stengt..
Sommermarkedet vårt vil i år være 14-15 Juli....Kommer tilbake til det litt senere,men hold av denne dagen da dette vil bli knallbra i år..GLEDER MEG VELDIG:) Mange dyktige jenter med flotte ting vil være her denne helgen..

Ønsker dere alle en fortsatt fin uke...Her streikes det på skolen,så pjokken er hjemme og storkoser seg om dagen..Feriemodusen har nok startet for ganske mange skolebarn...


                               Takker for  mange hyggelige hilsner og for koselige kommentarer...

                                                           HILSEN BENTE

8 kommentarer:

 1. Hei!
  Koselig at du er tilbake:) liker så godt dine innlegg
  For noen herlige bilder, du har så utrolig mye fint:)
  Så gøy med masse små lam, kan skjønne at du har nok å henge fingrene i:)
  Ønsker deg en fortsatt herlig uke:9

  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Herlig at du er tilbake.. savner innlegga dine vettu :) må si det har hendt litt av hvert hos dere! Og så mye fint i butikken din :) klemmer til deg!

  SvarSlett
 3. Jøjje meg, der gikk det endelig å legge inn kommentar, har prøvd flere ganger i dag.
  Tusen takk for koselig kommentar og så flink du har vært som har lagt ut nytt innlegg...ser over her at det er fler en meg som har venta på det, men jeg vet, den tiden strekker ikke alltid til.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke og plutselig så ses vi igjen :)

  Klem Ninagull :)

  PS: Kan du gi meg beskjed når eggkurven til Laila kommer så kan jeg svinse over å hente den? Vet ikke om hun har gitt beskjed om at gardina ikke passet desverre?
  Tudelu:)

  SvarSlett
 4. Koselig at du er tilbake =)) Alltid skjønne innlegg og bilder her hos deg. Ja takk, bilder av lammene vil jeg veldig gjerne se!!! Gleder meg, er så glad i dyr. Vi har noen sauer i nærområdet her som vi pleier å "prate" med når vi går tur. Min lille hund Naomi elsker å hilse på sauene som kommer løpende når de ser oss og stikker hodene sine ut gjerdet for å hilse på henne. Noen av dem slikker litt på henne også. Hodene deres er nesten like store som hele hunden, det ser søtt ut =)

  SvarSlett
 5. Jeg kommer på sommermarked, og jeg gleder meg!
  Blir så bra! :))

  Så gøy at du har jobbet på blomstermakeriet, da!
  Er jo bare helt fantastisk der!
  Men det er det jo virkelig hos deg også ;)

  Klem

  SvarSlett
 6. Kjempe koselig blogg du har da;)
  Har lagt deg til i blogglisten min og som følger;)
  Ha en herlig kveld!

  SvarSlett
 7. Så koselig å høre fra deg igjen!

  Mye koselig i butikken din!! Så du har fått deg et kopplam. Lykke til med det. De er så skjønne!

  Ha en fin søndagskveld.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 8. God kveld Bente.

  Godt å høre at alt er vel med dere .O)
  Gleder meg til å se Jacob .O)
  Du får stå på videre Bente. Håper vi ses snart igjen .O)
  Lykke til med sommer salget .O)

  Cos Lisa

  SvarSlett