tirsdag 29. desember 2009

Årets siste dager

Da har vi kommet fram til årets siste dager. Virker som årene flyr avgårde raskere, jo eldre enn blir. Ser det så godt på barna våre, plutselig er de blitt så store. Har heldigvis en liten tass jeg koser meg med og som kommer krypende opp i senga "nesten" hver natt, men det er nok ikke lenge til han gjør det. Nyttårs helgen vil deler av familien tilbringe på Vestlia hotell på Geilo. Den andre delen av familien blir hjemme for å passe på gården og dyra våre, de er ikke så veldig glade i rakettene som blir sendt opp til nyttår Det gleder vi oss veldig til...Har vært inn og smugtittet litt på hvordan det ser ut der og disse bildene taler jo sitt. Jeg vil derfor ønske alle mine kunder, venner, og bloggere et riktig godt nytt år. Butikken starter opp igjen rundt påsketider,det kommer jeg tilbake til når det nærmer seg. Ønsker også og takke alle som har vært innom butikken i sommer og nå i høst. Da jeg åpnet i Mai måned, var det en stor drøm som ble til virkelighet. Ser virkelig fram til våren og til jeg på nytt åpner butikken. Skal nå først kose meg med familien i nyttårshelgen og det er ikke umulig at jeg vil tilbringe noen timer her i denne salongen...Det er også mulig jeg tilbringer noen timer her også, flott hva???Godt nytt år til dere alle sammen!!

4 kommentarer:

 1. ønsker deg en koselig nyttårs feiring.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Vil få ønske deg og dine et riktig Godt Nytt År !!
  Jeg gleder meg til å følge deg videre :)
  Takk for et flott bloggår og tusen takk for alle de gode hilsenene du legger igjen hos meg . Jeg setter så utrolig stor pris på dem :)
  Nytt år og nye muligheter...
  Nyttårsklem fra Kari

  SvarSlett
 3. Hei Bente :o)
  Tusen takk for koselig hilsen. Ha en fin nyttårsfeiring sammen med familien... Ønsker deg et godt nytt år, og så gleder jeg meg til å følge deg videre i 2010… Klem fra Mette

  SvarSlett