tirsdag 17. januar 2012

Danmark

Ja da var Danmarksturen i boks for denne gang..Som så mange andre er også jeg litt skuffet over messen denne gang,men slett ikke noe problem å finne flotte varer..Nye leverandører er også i boks, og lover dere masse lekkert etterhvert..Overnatting i Randers er derimot ikke å anbefale, veldig kjedelig by..Men Kristin og  jeg valfartet med bil fra den ene byen til den andre og har funnet mange vakre gamle skatter..Alt fra kommoder og tekstiler til mange flotte emalje ting..Var også  innom den flotte butikken Ville des Roses,en absolutt nydelig butikk (anbefales)...Har en egen nettbutikk også..
En liten titt fra messen,som dere ser slett ikke mange folk der heller...                                  En liten hilsen fra Kristin, mitt koselige reisefølge:)


                             Her fra en av mine leverandører Ib Laursen...


                            Living in color, mottoet fra Bloomingville..


                              En fargerik vår og sommer for mange, men ikke for meg...Solen skinner og det er en nydelig vinter dag her på Østlandet i dag...Håper også dere nyter godt av denne dagen...Her skal inspirasjonen fra Danmark få utløp i dag, har masse som skal gjøres...

                                           Ha en riktig god dag alle sammen:)

7 kommentarer:

 1. Så flotte bilder fra messen:)
  Godt og få seg en jentetur!
  Ha en fin travel dag:)klem

  SvarSlett
 2. Koselig med jentetur. Synd messen ikke var bedre da.
  Blir ikke så mye farger her heller.Og iallefall ikke retro stil. Den stilen er ikke noe for meg.
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 3. Hei, hei så fine bilder da!!!! Mine ble ikke så fine, kameraet lå jo mest i veska!! ha, ha, takk igjen for en flott tur. Snakkes. Klem

  SvarSlett
 4. Blir spennende å høre om de nye leverandørene du har funnet!!! Synd mesen var litt skuffende da...en bør ikke legge ferien til akkurat denne byen formoder jeg.Jeg synes det er supert at det har kommet litt mere farger i interiørbildet nå, har litt fargebehov for tiden selv. Kos deg med resten av kvelden =)

  SvarSlett
 5. Så koselig det måtte være med en messetur, selv om messen var en skuffelse. Det hørtes da spennende ut det som dere har funnet. Åhh den som kunne bodd nærmere den koselige butikken din!!

  En fin kveld og ny uke ønskes deg!!

  SvarSlett
 6. Så utrolig gøy å få være med på disse messene, og se trendene og hva som kommer! Av bildene ser det ut til å bli en spennede vår og sommer :)

  Ønsker deg en fin uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. *GRINER*
  Så i har oplevet Randers. Nej, det er nok ikke den mest inspirerende by. I skulle have været i Viborg, og besøgt www.Froeken-Anker.dk.

  Formland bød ikke på meget nyt, og der manglede rigtig mange udstillere. Vi var der for at få lidt inspiration. Men det var så som så.
  Men vi fik en god frokost og en hyggelig dag.

  Held og lykke med de nye varer :-)

  SvarSlett