fredag 23. april 2010

Gamle funn

Er selv veldig glad i gamle skatter og funn har derfor noe av det i butikken. Dette er virkelig noe som setter prikken over i'en i et hjem. Man får liksom et lite forhold til disse tingene, det gjør jeg ihvertfall. Prøver stadig å finne noe nytt og det seneste som kom inn var masse nydelig gammelt bestikk. Gaffler,kniver,skjeer,sausenebb, og noen nydelige små gamle barnekopper i sølv.
Her er et lite utvalg av det som finnes nå, venter inn mere i løpet av helgen.
Det finnes nemlig en dame som er så utrolig snill og hjelper meg med å finne de rette små gamle skattene. Her ser dere en flott terrin, bare nydelig .....


Har også igjen noen få gamle laken med monogram og blonder...samt noen gamle putetrekk.Her er en gammel engelsk tekanne av merket Sadler....


Noe av bestikket, som trenger å bli pusset litt....Her ser dere mitt vakre gamle gulv på terrassen utenfor butikken. Har også fått tak i ei gammel rye som jeg synes passet godt.
Siden det da er fredag og helg igjen.....og det betyr jobbing for noen og fri for andre ønsker jeg dere en riktig god helg. Her på gården jobbes det på spreng med pløying,harving og såing av grass til våre kjære små dyr som straks venter små lam. Det er noe jeg gleder meg veldig til i år.


11 kommentarer:

 1. Så mye fint du har fått inn!ღ Virkelige herlig!!ღ Den suppeterrinen var jo så utrolig skjønn!! :) Åååh så herlig med lam, de er jo sååå søte :)
  Ønsker deg en flott helg!ღ
  Klem fra meg
  Anki

  SvarSlett
 2. Så fine funn:)
  Jeg har tenkt å besøke butikken din når jeg skal på hytta i nevlunghavn i juni:) gleder meg!

  SvarSlett
 3. Hei Bente.
  Så fine ting. gleder oss til tirsdag, ha en flott helg.
  klem Kristin

  SvarSlett
 4. ÅÅÅ så masse fine ting d har... nydelig terrine..og gamle laken og putevar ... ja får man for mye av de...

  ha en strålende helg..

  klem kerstin

  SvarSlett
 5. Er såå synd det er så langt fra meg til butikken din, du har jo så mye fint, og den der terrinen er jo en slik jeg absolutt kunne tenkt meg. Kjemmpefin butikk ;) Kram f Heidi

  SvarSlett
 6. Så mange fine gamle ting du får tak i! Og for en heldiggris du er som venter på små lam...jeg skulle gjerne ha nusset og klappet litt på dem. Elsker dyr!Håper du deler noen bilder av de små når de kommer da.

  SvarSlett
 7. Vilken skatt du visar, terrinen är såå vacker! Jag älskar också gamla saker....Ha en riktigt skön vårvecka vännen! Kram Therese

  SvarSlett
 8. Hallojsan!

  Vilken fin blogg och din header var så härlig!..fint med blommor i den utdragna lådan!

  Soppterinen :)..jisses så fin!!

  ha det bäst!! Kramis Sanne

  SvarSlett
 9. Så mange flotte gamle ting du viser her! Helt enig med deg, at gamle ting er med på å sette prikken over i'en i iteriøret :o)

  Fortsatt fin uke til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 10. Fina gamla saker du visar!

  Ha det så gott!

  E-K/noll54

  SvarSlett
 11. Jag blir så glad av dina fina bilder, hoppas allt är bra med dig! Kram Therese

  SvarSlett