tirsdag 6. april 2010

Havemessen

Jippi jeg var så heldig å vinne billetter til årets havemesse hos www.landstil.blogspot.com. De skal ha stand der og loddet ut noen billetter til oss bloggere. Har aldri fått vært der før så det gleder jeg meg til. Det er så mange flotte utstillere bla, Binderiet som skal vise oss litt blomsterdekorering.
Hos dem er det muligheter til å ta et kurs innen dekorering/blomsterbinding.
Har selv tatt en del kurs, men ikke hos dem. Skal visst være veldig dyktige.

Bilder fra i fjor viser en pyntet sykkel, med noen flotte calaer. Finner nok masse inspirasjon der til årets havesesong.


Også her en vakker kreasjon, nydelig hjerte som kan brukes til så mangt.
Ellers er det godt å komme tilbake etter noen fridager. Har kost oss masse med god mat og venner. Godt besøk i butikken har det også vært. Nå er det bare å vente på resten av varene og håpe på litt varmere vær. Har hørt at det kommer flott vær her neste helg...tvi,tvi...
Ha en flott start på en ny uke alle sammen:))5 kommentarer:

 1. Heldige deg som skal på denne messen. Må være en opplevelse :)
  kooos deg...

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. THAT HEART IS SO PRETTY!
  HAPPY DAY,
  ROSA

  SvarSlett
 3. Hei Bente.
  Gratulerer. Vel overstått påske og så bra med mye besøk. Jeg har hatt en fin påske jeg og, både hjemme og i butikken. Sees snart , når de andre får estemt seg når det passer.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 4. Ett stort Grattis till vinsten, vad roligt! Det förstår jag att du ser framemot....Underbara bilder på blomsterarrangemangen! Önskar dig en fortsatt trevlig vecka! Kramis Therese

  SvarSlett
 5. Gøy at du vant billettene! Tror jammen det var rett person som vant dem også =)Er det du som har laget det nydelige hjertet???

  SvarSlett