onsdag 9. desember 2009

Juleforbredelser

Her i huset er det juleforbredelser om dagen. Vasker, rydder, og pynter opp om hverandre. Storkoser meg !! Her er vi i gang med å lage brente mandler.
Oppskrift på brente mandler kommer her,men husk det er veldig varmt så vær forsiktig om barna hjelper til. Lykke til!!
225gr mandler
180gr sukker
ca 1 dl vann

Brente mandler på glass er jo koselige gaver å gi sånn ved siden av julegaven, eller som venninde gave. Her har jeg fyllt noen mandler på glass fra Chic Antique.Kjempekoselig....Svibler,svibler det er en av mine favoritter til jul. Det og tasetter er bare helt hærlig . Akkurat nå har jeg fyllt opp med forskjellige løplanter inne. Har også vært en tur i skogen i dag og fått tak i noen nye små grantrær og furutrær, da noen har begynt å drysse no forferdelig alt... Kanskje ikke no rart i det da de sikkert har stått inn i en måned allerede.Hva gjør vel det når hele skogen er full?? Ha en fortsatt fin førjulstid, og husk å sitt ned og nyt den litt.

4 kommentarer:

 1. herlige bilder :)

  ha en fin dag
  klem,kari

  SvarSlett
 2. Så herlig å høre at di stor ksoer deg med juleforberedelsene...

  Brente mandler er mmmmmmm...det skal jeg lage i år også.. pleier å lage litt julesnop...


  Klem kerstin

  SvarSlett
 3. Hei Bente!
  Så koselig det var å finne deg her inne.
  jeg bor også i Larvik,,,,,,og så sitter jeg her og leser bloggen din og tenker at der ser det koselig ut,,,,,og så oppdager jeg at vi er i samme by,,,,
  Klart jeg kommer en tur utom til deg en dag.
  vi snakkes.
  Anne

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Jeg tar også fri etter jul til påske.Vi må jo hvile oss også og lade batteriene.Tror ikke det var jeg som hjalp deg på messen,tror jeg ville husket det koselige butikknavnet dit.Kos deg videre med juleforberedelsene dine.
  Klem fra Reidun

  SvarSlett