søndag 30. oktober 2011

ÅPENT I DAG

Hei igjen folkens..Her sitter jeg med en deilig kopp kaffe, helt alene og nyter noen minutters stillhet før resten av gjengen våkner..Og ikke nok med det men klokka stilles en time tilbake,og kan med god samvittighet gjøre det også...Deilig!!! Håper dere andre også koser dere og nyter Søndagen..Nå flyr tiden bare avsted, vips er det JUL...Og her i butikken min begynner det nemlig å bli jul..Venter fortsatt på mere varer,men er lovet dem på Mandag..


 Her åpner julebutikken neste helg, da blir det bål med grilling av pølser,årets første gløgg blir servert og dere kan handle julegaver eller rett og slett unne dere selv en og annen ny julepynt..Her er det stressfrie omgivelser,om dere ønsker det..Og ikke minst parkeringsmuligheter...


Inn har det også kommet flotte oliventrær, olivenkranser,guirlander av bar som er et "must" på peisen din til jul,eller rett og slett over en dør..Og husk denne drysser ikke!!

 

      Du vil også finne kranser, juleroser, hjerter av bjørkeris osv ute på trammen min....
                                          Da håper jeg vi sees!


En riktig god Søndag til dere alle, og husk her er det åpent i dag fra 12-16, så du er hjertlig velkommen ..
         

                                         KLEM FRA BENTE:)

8 kommentarer:

 1. Herlige bilder... Ja er det ikke deilig m en rolig morgenstund?? Er ikke mye rolig her m to små på overnatting og stilling av klokke!! Trodde ikke haneen våknet så tidlig som den ene her!!!Ha, ha, ja sånn er det. sees. Klem Kristin

  SvarSlett
 2. Morgenstund har gull i munn:) Er virkelig nor med det..
  Så mye lekkert du viser!
  Kan jeg spørre hvem leverandør som har olivenkranser, trær osv? Er på jakt etter naturtro blomster til butikken min. Bare funnet plastic fantastic og det vil jeg IKKE ha!

  Søndagsklem fra Margit

  SvarSlett
 3. Ja, jammen skal jeg legge inn et notat på telefonen at butikken din burde besøkes til helgen. Hadde vært en fin tur ut til deg. Har jo vært hos deg før, og vet hvor mye fint du har. Sees!

  SvarSlett
 4. Dette høres så koselig ut!! Heldig er dem som har mulighet til å handle i det koselige stabburet ditt!! Og ikke minst få nyte atmosfæren!! Jeg som bor så langt borte, får kose meg med bildene. Nå har jeg nærmest krøpet inn i hvert bilde og beundret alt det kjekke du selger!! og så får jeg kose meg med Vakre Hjem nr. 3/2010, fra s. 86:)
  Lykke til!
  Klem:)

  SvarSlett
 5. God morgen Bente.

  Kjempe koselige bilder .O)
  Blir kjempe innpirert.
  Her strømmer julevarene på .O)
  Skal bare feire min 4 års dag først så kommer jula til meg også :O)
  Ønsker deg lykke til med jule salget .O)
  Og en herlig dag .O)

  cos Lisa

  SvarSlett
 6. Så koselig :-)
  er helt klar for jul nå :-)

  SvarSlett
 7. Som alltid ser det fristende ut i butikken hos deg!! Artig den trehjulingen du har stående der også =)

  SvarSlett