søndag 15. november 2009

Takker og bukker

For en flott helg! Takker alle som har vært innom hos meg på julemarkedet. Kjempekoselig at så mange fant veien hit i helgen. Fredagskvelden var det riktig julestemning her på gården, med snøen som lavet ned, bare helt nydelig. Lørdagen begynte heller dårlig, all snøen ble borte i regnet men sånn er det jo bare, her vi bor. Helgen avsluttet bra med en god middag på Big Horn i kveld, med hele familien. Har vel ikke blitt så mye tid til dem i helgen. Ønsker dere alle en riktig fin søndags kveld! :)


8 kommentarer:

 1. Skulle gjerne vært med på julemarkedet!
  Så veldig hyggelig ut.

  Klem fra Maia

  SvarSlett
 2. Jeg hadde kommet hadde jeg bodd i nærmere, for her var det mye flott! Så bra at det ble en suksess, ingenting er artigere en det!!! Så veldig koselig ut. Ha en fin kveld, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. LOVE that pic dear Bente!
  Happy evening,
  Rosa

  SvarSlett
 4. Herlig å høre at helgen har vært fin og markedet gikk bra...
  ønsker deg en fin uke...
  *Klem Kerstin

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Så bra at det var mange som komm innom på markedet da :)
  Hørtes koselig ut..


  Klem Siw

  SvarSlett
 6. Takk for koselig kommentar inne hos meg, og selvfølgelig er det greit at du legger deg som følger. Ha en strålende kveld. Klem fra Mette..

  SvarSlett
 7. Åh, jeg var ikke klar over butikken din. Jeg er oppvokst i Larvik og er "hjemme" ofte. Da skal jeg besøke det neste gang!!:)

  SvarSlett
 8. Hei, og takk for koselig besøk på bloggen min!!! Tror ikke jeg har vært innom deg før, men åhhhh for en herlig blogg....

  Ja, da er jeg altså hjemme fra Københavnturen. Har hatt det helt topp - kosa meg på båten med masse hyggelige mennesker og gjennomførte København maraton i fin stil... ;o) Fikk dradd kortet noen ganger, og er kjempefornøgd med kjøpene mine!

  Ønsker deg en flott helg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett